Over ons

Over ons

Op mijn 17e ben ik in de verpakkingswereld beland. In bijna 30 jaar heb ik in verschillende functies de hele industrie leren kennen. Van monteur tot bedrijfsleider, waardoor ik alle facetten van het ondernemen in deze branche verpakkingsbedrijven heb leren ontdekken.

In 2002 ben ik samen met een compagnon H en L verpakkingen begonnen. Via mijn oud werkgever heb ik een aantal mooie namen mee kunnen nemen, waaronder Astra Faam en Lu Danone.

In 16 jaar hebben we een prachtig verpakkingsbedrijf opgebouwd. Onze klant, Catz International, heeft ons in 2004 gevraagd of wij de volledige productie voor ze wilden gaan doen. Hiervoor was enkel wel een nieuwe locatie nodig waar we tevens een professionaliseringsslag hebben doorgevoerd.

Na uitbreiding op deze locatie was het rond 2010 nodig om een extra locatie te vinden. Deze vonden we in Nieuwkuijk, op de Kerkstraat (2000 m2). Dankzij deze extra locatie hebben we een flinke uitbreiding kunnen realiseren. Diverse internationale bedrijven lieten hun werkzaamheden bij ons uitvoeren, zoals Struik Foods, VIP en Mondelez.

Na een samenwerking tussen VIP en Janssen GmHB in 2016 is de productie samengevoegd en verhoogd. Het verpakken van alle producten is toen volledig bij ons komen te liggen. Dankzij de toename in productie zijn wij wederom verhuisd, ditmaal naar de Vimmerik 12 in Nieuwkuijk. Dit pand, waar wij vandaag de dag nog steeds zitten, is maar liefst 3000 m2 en beschikt over 15 productielijnen.

In 2017 hebben wij het huidige bedrijfspand uitgebreid met 1500 m2, tot maar liefst 4500 m2. Er is een bedrijfshal voor het verpakken van noten bijgekomen.

I.v.m. bedrijfsopvolging is er in 2018 besloten om het verpakkingsbedrijf op te splitsen. Vandaag de dag zijn wij onder de naam Global Co-packing verder gegaan, met als hoofdvestiging de Vimmerik 12 in Nieuwkuijk.
Met vriendelijke groet,

Paul Lans
Eigenaar Global Co-packing

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden
Call Now ButtonNeem direct contact op