Verpakkingsontwerp

Verpakkingsontwerp

Diensten

Ontwerp verpakking voedsel
Voedsel verpakking ontwerp

Ieder voedselproduct heeft zijn verschillende eigenschappen en dus ook de verpakking die daar het beste bij hoort. Zo zijn noten vruchten bijvoorbeeld ideaal voor een stazakverpakking terwijl andere producten beter in een luchtdichte verpakking kunnen worden verpakt. Daarom nodigen we de klant altijd uit voor een eerste gesprek.

In dit gesprek gaan we eerst kijken naar het product en de behoeften van de klant. Op basis hiervan adviseren we de klant over o.a. wat de mooiste en beste verpakking is voor het soort product wat zij verkopen. Daarbij begeleiden we de klant ook in het voortraject naar het produceren. Dankzij onze goede connecties kunnen we onze klanten in contact brengen met bijvoorbeeld folie leveranciers, producenten voor omdozingen en indien nodig een designer.

Standaard dient de klant zelf voor de materialen te zorgen maar wij kunnen dit natuurlijk ook verzorgen.

 

Seizoensverpakkingen

Één van onze sterke punten is onze flexibiliteit. Wij kunnen op aanvraag van de klant binnen bepaalde productielijnen speciale seizoensgebonden verpakkingen produceren. Denk hierbij aan de standaard feestdagen zoals Kerst en Pasen maar ook bijvoorbeeld Valentijn en Moederdag.

 

 

 

 

 

 

Actieverpakkingen

Vanwege onze korte lijntjes met o.a. verpakking designers en logistieke partners en ons uitgebreid machinepark zijn wij in staat snel te schakelen. Dat wil zeggen dat als de klant wensen heeft voor een promotie verpakking en deze op korte termijn in de winkel moet liggen, wij hiervoor de perfecte partner zijn.

Kies voor Global als jouw Verpakkingspartner en krijg

√ Ruime keus aan verpakkingen 

√ Primaire en secundaire verpakkingen

√ Professioneel advies 

√ Connecties met leveranciers voor folie en omdozingen

√ Connecties met verpakkingsdesigners

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden
Call Now ButtonNeem direct contact op