Verpakken van Noten

Verpakken van Noten

Diensten

Verpakken noten
Verpakken-van-noten
noten laten verpakken
Noten verpakkingsbedrijf

Bij Global Co-Packing zijn we gespecialiseerd in het verpakken van noten. Hiervoor gelden er strenge kwaliteits- en hygiënenormen. Als professioneel co-packer en onze jarenlange ervaring in het co packen van noten, voldoen wij aan deze normen die er zijn gesteld door de BRC en IFS. Bovendien kunnen wij kwaliteit verzekeren omdat wij de juiste certificaten hebben. De audits voor de BRC- en IFS-certificaten komen onaangekondigd, waardoor de garantie nog groter is dat wij elke dag alles op orde hebben.

Welke noten verpakken wij zoal?

Verpakkingsmateriaal voor het verpakken van Noten

Wanneer u noten wil verpakken, is het belangrijk dat dit met het juiste verpakkingsmateriaal gebeurd. Over het algemeen wordt voedsel zoals noten, pitten en zaden luchtdicht verpakt. Op deze manier worden de vitamines en mineralen behouden. De verpakkingen zijn zo ontwikkelt dat licht, vocht en lucht geen versnelde veroudering teweeg brengen en de producten zo vers mogelijk blijven.

Onze verschillende verpakkingen voor noten

We kunnen de noten op meerdere manieren verpakken. Hiervoor hebben verschillende verpakkingslijnen met geschikt voor diverse soorten verpakkingen voor noten. Zo kunnen wij alles verpakken in potten, bakjes en verschillende soorten zakken. Denk aan onder andere netverpakkingen, doypack verpakkingen en verticaal verpakte gasverpakkingen.

De juiste verpakking voor noten

Afhankelijk van het product en de wensen wordt de juiste verpakking gekozen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij denken mee en geven een passend advies.

Wij verpakken kleine porties maar kunnen ook grootverpakkingen leveren. Ideaal voor groothandelaren. Lees meer over de verschillende verpakkingen die wij leveren

Full-service verpakkingsbedrijf voor noten in Nederland

Als fullservice verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in noten, kunnen wij het volledige verpakkingsproces uit handen nemen. Van het verpakkingsontwerp, naar doseren en afvullen, tot aan de opslag en de verzending. Naast het verpakken van noten, kunnen wij u ook voorzien van advies en kunnen we ook fungeren als uw logistiek partner.

Onze verschillende verpakkingen voor noten

Heeft u interesse in het laten verpakken van noten? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u als co-packer voor het verpakken van noten kunnen bieden.

Voordelen Global voor het verpakken van noten

√ Specialist in co packing van noten, gedroogd fruit en zuidvruchten

√ Uitgebreid machinepark

√ Flexibel

√ Certificeringen voor kwaliteit, proces- en hygiënenormen

√ Luchtdicht verpakken voor een langere houdbaarheid

√ Perfect doseren en afvullen

√ Mengen van verschillende producten

√ Etiketten en labels naar wens

√ Veel verpakkingsmogelijkheden

Call Now ButtonNeem direct contact op