Verpakken van Gedroogd Fruit

Verpakken van Gedroogd Fruit

Diensten

Gedroogd fruit verpakken
verpakken gedroogd fruit
Verpakkingsbedrijf gedroogd fruit
gedroogd fruit laten verpakken

Wij zijn bij Global Co Packing gespecialiseerd in het verpakken van gedroogd fruit en zuidvruchten. Als specialist, weten we maar al te goed hoe we moeten werken met dit soort losse en vaak ‘plakkerige’ producten. Dankzij ons uitgebreide machinepark met verschillende soorten verpakkingslijnen en verpakkingen, kunnen wij gedroogde vruchten verpakken zonder dat dit blijft plakken aan de machine of aan de verpakking. Bovendien hebben wij de benodigde certificeringen, waardoor u zeker weet dat uw producten bij ons in goede handen zijn.

Wij verpakken diverse soorten gedroogd fruit

Gedroogd fruit verpakkingen

Gedroogd fruit verpakkingen kunnen van elkaar verschillen. Dit is ook nodig vanwege de formaten en substanties. Het is daarbij erg belangrijk om gedroogd fruit en zuidvruchten op de juiste manier te verpakken. Dit om de kwaliteit en de houdbaarheid te waarborgen. Wij zijn voorloper op dit gebied en beschikken over de juiste machines en verpakkingslijnen, waardoor gedroogde vruchten niet blijven plakken aan de machine of aan de verpakking.

Onze verschillende verpakkingen voor gedroogd fruit

Gedroogd fruit kan in verschillende verpakkingen verpakt worden. Denk aan doypack verpakkingen, quadroseal verpakkingen maar ook andere soorten verpakkingen. Afhankelijk van de wens kijken we naar de meest geschikte optie. Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze. We luisteren aandachtig naar uw wensen en komen met een passend advies.

Full-service verpakkingsbedrijf voor gedroogd fruit in Nederland

Als full-service verpakkingsbedrijf kunnen wij naast het verpakken van gedroogd fruit nog meer voor u betekenen. Wij kunnen het complete verpakkingsproces voor u uit handen nemen. Dit start tijdens het voortraject. Wij helpen bij het kiezen van de juiste verpakking. Dankzij onze goede connecties kunnen wij onze klanten ook in contact brengen met folie leveranciers en designers. Van het voortraject, naar het verpakken van het product, tot aan de opslag en de verzending. Wij zijn dus de ideale sleutel in uw supply chain.

Interesse in het laten verpakken van gedroogd fruit?

Bent u geïnteresseerd in het verpakken van gedroogd fruit? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u als co-packer voor het verpakken van gedroogde vruchten kunnen bieden.

Voordelen Global voor het verpakken van noten

√ Specialist in verpakken van noten, gedroogd fruit en zuidvruchten

√ Uitgebreid machinepark

√ Flexibel

√ Certificeringen voor kwaliteit, proces- en hygiënenormen

√ Luchtdicht verpakken voor een langere houdbaarheid

√ Perfect doseren en afvullen

√ Mengen van verschillende producten

√ Etiketten en labels naar wens

√ Veel verpakkingsmogelijkheden

Call Now ButtonNeem direct contact op