Verpakken van voedsel

Verpakken van voedsel

Diensten

Voedsel verpakken
Voedsel laten verpakken
voedsel-verpakken

Wij van Global Co packing zijn gespecialiseerd in het verpakken van voedsel en met name het verpakken van noten, gedroogd fruit en zuidvruchten. Voor het verpakken van voedingsmiddelen maken we gebruik van de nieuwste technieken en machines om zo efficiënt en hygiënisch mogelijk te verpakken. Hierbij moet je denken aan verschillende soorten manieren van verpakken zoals luchtdicht verpakken voor een langere houdbaarheid en primaire en secundaire verpakkingen. Daarbij moet de verpakking aan verschillende eisen voldoen volgens de warenwet. Eisen zoals wat voor product het is, waar het vandaan komt, allergenen informatie, E-nummers etc. 

Omdat veel noten en zuidvruchten veelal uit andere landen komen, weten wij precies welke wetten en regels er hiervoor gelden. 

 

 

Uitgebreid machinepark

Het machinepark van Global Co-packing is zeer divers. Wij kunnen dankzij ons machinepark tientallen opdrachten tegelijkertijd uitvoeren. We hebben inmiddels 15 verpakkingslijnen, waarmee we zeer uiteenlopende verpakkingswerkzaamheden uit kunnen voeren. 

Zo hebben wij diverse verticale verpakkingsmachines met de mogelijkheid tot quadroseal enm pillowbag met of zonder eurolog, het afvullen van netverpakkingen, pottenlijn voor het afvullen en etiketteren van potten, diverse flowpacklijnen, diverse horizontale sachetmachines met de mogelijkheid tot doypack verpakkingen, diverse krimplijnen, meerdere bundelkrimplijnen en diverse kartonneerlijnen voor zowel horizontaal als verticaal kartonneren.

 

Nog beter doseren en afvullen

In het kader van efficiënt produceren zijn wij bij Global altijd bezig om de beste oplossingen te vinden. Met trots kunnen wij melden dat wij vanaf augustus twee nieuwe uitbreidingen op ons machinepark hebben. Het gaat om twee nieuwe (mix)wegers die geïnstalleerd worden op onze bestaande machines waar we o.a de doypackzakken, Pillowbags, stazakken en quadroseal verpakkingen mee maken. 

Dankzij deze nieuwe mixweger kunnen we vier verschillende producten (verschillende noten bijvoorbeeld) exact afwegen in 1 zak. Door de verschillende volumes van weegbakken kan er voor ieder gewicht en volume geproduceerd worden. 

 

 

Luchtdicht verpakken van voedsel

Voedsel zoals noten, pitten en zaden worden doorgaans luchtdicht verpakt. Dit wordt gedaan om de vitamines en mineralen te behouden. Deze verpakking is zo ontwikkelt dat licht, vocht en lucht geen versnelde veroudering teweeg brengen. Wij zijn voorloper op het gebied van de juiste machines, waardoor gedroogde vruchten niet blijven plakken aan de machine, noch in de verpakking.

 

 

Flexibel 

Vanwege ons uitgebreide machinepark en ons ervaren en multi inzetbare personeel zijn wij zeer flexibel als verpakkingsbedrijf. Zo kunnen we voor iedere klant een speciale productielijn opzetten en voor meerdere klanten tegelijk produceren. Ook voor een spoedgeval of extra oplage deinzen wij niet terug. Wij zijn oplossingsgericht en doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. 

 

Verschillende certificeringen voor het verpakken van voedsel

Voor het verpakken van voedsel gelden er natuurlijk strenge kwaliteit- en hygiënenormen. Daarom beschikken wij over de benodigde certificaten en worden de eisen hiervoor dagelijks streng nageleefd en gecontroleerd. Alleen op deze manier kunnen we de hoogste kwaliteit voor onze klanten waarborgen. Meer over onze certificaten vindt u op onze pagina certificaten.

Voordelen Global voor het verpakken van voedingsmiddelen

√ Specialist in verpakken van noten, gedroogd fruit en zuidvruchten

√ Uitgebreid machinepark

√ Flexibel

√ Certificeringen voor kwaliteit, proces- en hygiënenormen

√ Luchtdicht verpakken voor een langere houdbaarheid

√ Perfect doseren en afvullen

√ Mengen van verschillende producten

√ Etiketten en labels naar wens

√ Veel verpakkingsmogelijkheden

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden
Call Now ButtonNeem direct contact op